Dítě Luny

Karlovo nám. 146/9A,Třebíč

dvorní trakt Kavárny Salsa

 

 Po - Pá    9 - 17 hod 

 +420 568 421 307

 obchod@diteluny.cz

 

 

        

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

1.

Udělujete tímto souhlas obchodnímu subjektu Eva Tomenendalová, se sídlem Na Výsluní 101/7, 674 01, Třebíč - Zámostí, IČO: 757 78 661 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

- emailovou adresu

2.

Emailová adresa bude zpracována za účelem:

a) využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele

3.

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

a) zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.

4.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a) Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

5.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu eshop@diteluny.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa. 

7.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

- vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes

- požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

- vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

- u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

- nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

- požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů