Dítě Luny 

 Žerotínovo náměstí 21/15
 Třebíč

 Po - Pá    9 - 17 hod 

 eshop@diteluny.cz

 

 

        

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

1.

Udělujete tímto souhlas obchodnímu subjektu Eva Tomenendalová, se sídlem Na Výsluní 101/7, 674 01, Třebíč - Zámostí, IČO: 757 78 661 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

- jméno / přezdívku

- emailovou adresu

- fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).

2.

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

a) zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

3.

Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

a) zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

4.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a) Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

5.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

6.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

- vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.

- požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

- vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

- u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

- nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

- požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů